DMX Module no RGBW LED Panel Light

Ke hoʻolauna nei i kā mākou hoʻolālā LED hoʻolālā hou -RGBW alakai panelme ka module DMX i kūkulu ʻia.Hoʻopau kēia huahana ʻokiʻoki i ka pono o nā decoders DMX waho a hoʻopili pololei i kahi mea hoʻokele DMX no ka hana ʻole.He haʻahaʻa haʻahaʻa a maʻalahi kēia hoʻonā RGBW e hoʻopili a hoʻololi i ke ʻano o ka hoʻokō ʻana o nā ʻōnaehana kukui.

Hoʻokaʻawale ka module DMX i kūkulu ʻia i kēia huahana mai nā hāmeʻa RGBW kuʻuna, e lilo ia i koho kūpono no nā ʻano noi like ʻole.Inā makemake ʻoe e hoʻonui i ka lewa o kahi ākea a i ʻole e hana i nā hopena kukui ikaika no kahi hōʻike a hanana paha, ʻo kēiakukui panel RGBWHāʻawi ka hoʻonā i ka hiki ʻole a me ka mana.

ʻO kekahi o nā pono nui o kēia huahana ʻo ia ka maʻalahi o ka hoʻohana.Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka hoʻonohonoho ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana ma ka hoʻopau ʻana i ka pono no ka decoder DMX waho, mālama i ka manawa a me nā kumuwaiwai.He mea kūpono kēia no nā mea hoʻolālā kukui ʻoihana a me nā mea hoihoi DIY e ʻimi nei e hoʻonui i kā lākou hoʻonohonoho kukui.

ʻO kaRGBWʻO ka hoʻopili ʻana o ka solution me nā mea hoʻokele DMX e hoʻonui hou i kona versatility.Hoʻohui maikaʻi ʻia me nā ʻōnaehana DMX i loaʻa, e maʻalahi ke kāohi a hoʻoponopono i nā hopena kukui.He mea kūpono kēia no nā ʻano noi like ʻole, mai ke kukui kūkulu hale a hiki i ka hana ʻana i ke kahua.

Ma waho aʻe o kāna mau ʻenehana loea, ʻo kēiaʻO RGBW alakaʻi i ke kukui pāpakuHoʻolālā ʻia ka hopena me ka ʻoluʻolu o ka mea hoʻohana.ʻO kona intuitive interface a me ka hoʻopili pololei ʻana e hiki ai i nā mea hoʻohana o nā pae āpau o ka ʻike, e hōʻoia ana i kahi ʻike hopohopo ʻole mai ka hoʻonohonoho ʻana i ka hana.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, hāʻawi kā mākou ʻōnaehana RGBW hou me ka module DMX i kūkulu ʻia i kahi kumu kūʻai kūpono, hoʻohana ʻia a me ka hoʻonā kukui uila no nā ʻano noi.

300x300 RGBW LED Panel Light


Ka manawa hoʻouna: Apr-01-2024