He aha nā hiʻohiʻona o Lightman CCT Adjustable Dimmable LED Panel?

CCT dimmable alakaʻi kukui panelhoʻohana i ka hopena o kēia manawa e hoʻoponopono i ka 'Color' o ke kukui keʻokeʻo mai 3000K a i 6500K and i kēia manawa me ka hana dimming kukui.Hiki iā ia ke hoʻomalu i ka manawa like me kekahi helu o nā kukui panel alakaʻi e hoʻokahi mana mamao RF.A hiki i kahi mamao ke hoʻonohonoho i nā pūʻulu 99 i alakaʻi i ke kukui panel, a ʻaʻohe palena o kēlā me kēia hui no ka nui o nā kukui panel.Hoʻoponopono stepless 4-step wikiwiki hoʻoponopono flicker manuahi;Kākoʻo i ka mea ʻike kukui e hoʻomāmā i ka mālamalama,kākoʻo i ka manawa hoʻonohonoho e hoʻohuli a hoʻopau a kākoʻo i ke ʻano cyclical, mode mālama.

Pehea e hoʻohana ai i ka mana CCT?

1. I loko o 3 kekona ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana o ke kukui, e kaomi i ke kī helu "1", a laila kaomi i ke kī "ID",
a laila kaomi hou i ke kī helu “1″ a kaomi hou i ke kī “ID” e like me ka manawa mua.Inā hoʻokō maikaʻi ʻia ke code, a laila e ʻā ana ke kukui i hoʻokahi manawa;A laila pono ʻoe e hoʻopau i nā kukui panel ma mua, a e hoʻā hou iā ia.A laila hiki i ka mea hoʻokele mamao ke hoʻomalu i ke kukui.

2. Inā makemake ʻoe e hoʻonohonoho i nā kukui ʻelua a i ʻole nā ​​kukui hui ʻelua, hiki iā ʻoe ke kaomi i ke kī helu "2", a laila kaomi i ke kī "ID",
a laila kaomi hou i ke kī helu “2″ a pēhi hou i ke kī “ID” e like me ka like.Hoʻonohonoho kēia i ka helu hui no nā kukui panel pili;

3. Inā makemake ʻoe e hoʻomalu i ka helu “1″ kukui a i ʻole helu “1″ pūʻulu kukui, e kaomi wale i ke kī helu “1″ e hoʻoponopono i ka ʻōlinolino a i ʻole ka wela kala.

CE-ROHS-ETL-RF2-4G-mana-600x600-1

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-12-2023